Gábor esete – vese ciszta

Gábor veseproblémáját írta le

“Egy szokásos vesekő probléma alkalmával, fény derült a veseműködésemet akadályozó cisztára. Érthetően kellemetlenül érintett, mert a mindkét vesémet érintő betegség miatt, csupán 50-50%-ban működik a beteg szerv. A vizsgálatot végző főorvos nagyon elkeserített a szakvéleményével, miszerint ezzel a betegséggel kell leélnem az életem. Abban az esetben, ha nagyon vigyázok az étkezésre és folyamatosan szedem a gyógyszereket, stagnál, illetve lassan romlik az állapotom, de a veseátültetés lehetőségét is számba kell, vegyem.

Egy hasonló problémával küzdő ismerősöm ajánlására felkerestem Tamást, a természetgyógyászt, mert elmondása szerint az Ő állapotán sokat javított az általa végzett reflexológiai kezelés. Tamás elvégezte rajtam az állapot felmérést, és megnyugtatott, hogy egyáltalán nem olyan elkeserítő a helyzet, mint azt az orvos lefestette. A talpmasszázs kezelések közben folyamatosan kommentálta a történéseket, hiszen ez a betegség semmilyen tünettel nem jár.

A három hónappal későbbi nefrológiai vizsgálaton meglepően tapasztaltam a szakorvos arcán látható meglepetést. Az eredmény szerint a veseműködésem kielégítő, és a gyógyszer szedését is nyugodtan ritkíthatom, hiszen a labor eredmények alapján a vesém tökéletesen működik. Ha azt is számba veszem, hogy a javasolt drasztikus diétát sem követtem, ittam alkoholt és tejet, ettem húst stb. az eredmény jóval több, mint remélhettem volna.

Ennek fényében merem állítani, hogy a kezelésekért kifizetett díj semmi ahhoz képest, hogy az orvos már veseátültetésről beszélt.”